Vakantie

Beste bezoeker,

wij zijn op vakantie van 9 juli ’16 tot en met 3 augustus ’16, in deze periode nemen wij geen bestellingen aan. Wilt u voor na deze periode nog een bestelling plaatsen, verzoeken wij u dit ruim op tijd te doen i.v.m. planning & bestellingen.

Wij zijn echter wel bereikbaar tijdens onze vakantie voor een bestelling of informatie, via telefoonnummer: 0617394025, via e-mail: mylittlehomebakery@outlook.com, of via facebook: https://www.facebook.com/mylittlehomebakery

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s