Welkom!

Beste bezoeker,

Welkom op onze website!

My Little Home Bakery is opgericht in voorjaar van 2015 en is ontstaan vanuit een hobby. De persoon achter deze thuisbakkerij is een moeder van 4 kinderen. Zoals alle kinderen, wilden ook zij een mooie taart op hun verjaardag. Hierdoor is haar interesse in het bakken ontstaan. Al gauw bouwde het kringetje uit naar familie, vrienden en bekenden. Toen was het spreekwoordelijke hek van de dam.

Intussen wordt er voor iedereen en iedere gelegenheid taart gebakken. Voor een impressie welke creaties er al gemaakt zijn, neem gerust een kijkje tussen de foto’s. Staat hetgeen U zoekt er nog niet tussen, laat het weten. In overleg komen we ongetwijfeld tot een mooi ontwerp.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s